У Харкові горів швейний цех в підвалі житлового будинку (фото)

Рятувальники встигли вивести з будівлі шість осіб. Жертв немає

У Харкові горів швейне підприємство, яке знаходилося в підвалі житлового п'ятиповерхового будинку. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що дзвінок про пожежу надійшов до них 26 жовтня о 19:30. Горіло приміщення на вулиці Данилевського, 10.

До місця події виїжджало 8 відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах та 1 автодрабина. На момент прибуття пожежників в підвальному приміщенні, де знаходилося приватне швейне підприємство, горіли рулони з текстилем на площі 15 кв.м. Вогонь створив сильне задимлення.

"Щоб убезпечити жителів, рятувальники негайно вжили заходів щодо локалізації вогню і димовидалення. Після локалізації, яка відбулася о 20:17, рятувальники провели евакуацію людей. Всього вивели на свіже повітря 6 осіб. Постраждалих серед них немає", - розповіли в ДСНС.

picture

О 20:37 рятувальники повністю ліквідували пожежу. Причина її виникнення з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в селі Коротич Харківського району загорівся приватний будинок, в якому знаходилася лазня. Рятувальники розповіли, що повідомлення про пожежу надійшло до них 20 жовтня о 20:27. Горів будинок по вул. Старокандибівській 12. На ліквідацію пожежі були вирушили два відділення на автоцистернах 48-ДПРЧ з Люботина і 7-ДПРЧ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися