У Харкові на одній з найстаріших вулиць заборонять рух

Проїжджа частина потребує капітального ремонту

У Харкові на вул. Конторській, на ділянці від вул. Ярославській до вул. Полтавський Шлях заборонять рух на цілий день. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

У відомстві розповіли, що рух заборонять 28 жовтня з 8:00 до 20:00. Це пов'язано з капітальним ремонтом проїжджої частини. На цей період об'їзд закритої ділянки організували по вул. Полтавський Шлях, вул. Конєва, вул. Дмитрівській та іншим прилеглим вулицям.

Також рух транспорту заборонять з 8:00 до 20:00 29 жовтня по вул. Конторській, на ділянці від вул. Конєва до вул. Ярославський. На цей період об'їзд закритої ділянки буде організовано по вул. Різдвяної, вул. Полтавський Шлях, вул. Конєва та ін.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в центральному районі Харкова частково заборонять рух транспорту. Щодня з 8:00 до 20:00 27, 28, 29 і 31 жовтня буде заборонено рух транспортних засобів по вул. Серповій і вул. Коломенський на ділянці від пр. Науки до вул. Бакуліна. Об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях: Бакуліна і пр. Науки. Крім того, щодня з 8:00 до 21:00 26 і 27 жовтня буде заборонятися рух транспортних засобів по проспекту Ювілейному.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися