У Харкові водій маршрутки потрапив під суд через бажання заробити

Фрунзенський районний суд уже виніс рішення і виписав штраф

У Харкові водій маршрутки буде змушений заплатити штраф через те, що перевіз більше, ніж належить пасажирів. Про це йдеться в матеріалах Єдиного судового реєстру.

Ще в серпні цього року, під час карантинних обмежень, коли кількість пасажирів в салоні не повинно було перевищувати допустиму норму, шофер дозволив їздити в автобусі всім охочим.

Так, в один з рейсів маршрутку зупинили поліційні, склали на водія протокол і переслали матеріали в суд. Інцидент трапився в міському автобусі №24, який їздить від метро "Індустріальна" до ринку "Барабашово". У мікроавтобусі "Мерседес", який розрахований на 17 сидячих місць, замість покладеної половини пасажирів перебувало 22 людини.

Фрунзенський районний суд виніс у справі вирок і оштрафував чоловіка на 17 тисяч гривень.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові зупинилися тролейбуси та влаштували страйк. Про це повідомляють очевидці в Telegram-канали про місто.
"На водіїв виписують штрафи в 17 тис. Грн за порушення карантинних норм. Тому вони відмовляються везти понад 20 пасажирів, а ті не хочуть виходити з тролейбуса. У підсумку, останні стали на Гагаріна і відмовляються їхати далі ", - пишуть в Telegram-каналах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися