Вистрілив у перехожого біля ТЦ: харківському правоохоронцю повідомили про підозру

Протягом тривалого часу зловмисник з метою ухилення від кримінальної відповідальності приховував пістолет

Слідчі повідомили про підозру працівнику Харківського національного університету внутрішніх справ, який поранив жителя Харкова. Про це передає Depo.Харьков, посилаючись на прес-службу територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві.

За версією слідства, в 2019 році підозрюваний біля одного з торгових центрів Харкова з хуліганських спонукань поранив місцевого жителя, зробивши кілька пострілів з пістолета, спорядженого гумовими кулями. Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Однак протягом тривалого часу правоохоронець з метою ухилення від кримінальної відповідальності приховував пістолет.

Слідству вдалося встановити місце приховування знаряддя і вилучити його. В цей же день правоохоронцю повідомили про підозру в хуліганстві (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Читайте також: Урядова комісія з розслідування катастрофи АН-26 оголосила причини аварії, в якій загинули курсанти Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися