Під Харковом невідомі з ножем пограбували родину з тримісячною дитиною

Поліція почала розслідування, проте постраждала звернулася до можливих свідків з проханням надати відеозаписи

У Пісочині Харківської області вчора вранці, 28 жовтня, близько 8:20 - 8:30 ранку двоє невідомих напали та пограбували молоду сім'ю. Історія про це з'явилася в Instagram у користувачок kachurivskaya, на яку і вчинили напад.

Дівчина зазначає, що грабіжники поводилися агресивно, погрожували ножем її тримісячної доньки, побили собаку, намагалися її зґвалтувати та винесли з дому більше $ 2 тисяч.

"28.10.2020, приблизно в 8: 20-8: 30, було скоєно напад, пограбування, замахи й домагання на нашу сім'ю", - написала користувачка.


У поліції почали розслідування обставин нападу на сім'ю в Пісочині.

"Слідчі відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні відділу комунікації ГУ НП в Харківській області.

На місці події побували керівництво обласного главку поліції, Люботинського ОП, слідчо-оперативна група, фахівці пересувної криміналістичної лабораторії, кінологи. На розшук і затримання зловмисників відправили наряди патрульної поліції і територіальні відділи поліції сусідніх районів.

"У ході огляду експерти вилучили з місця події речові докази. Поліцейські провели подворовий та поквартирний обходи, вилучили записи з камер відеоспостереження, розташованих неподалік від місця злочину ", - додали в поліції.

Постраждала також звернулася до жителів Пісочина і можливим очевидцям з проханням надати записи з камер.

"Розпитайте всіх знайомих і жителів Пісочина - все, хто має запис в проміжку з 6 до 11 ранку з авто, магазинів, телефонів, біля Чудо Маркету та особливо біля будинку за адресою Набережний, 10 (відразу навпроти Чудо Маркету). Також будуть дуже корисні зйомки з довколишніх будинків", - написала вона.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові 47-річного чоловіка взяли під варту після того, як місцева прокуратура № 1 оголосила йому про підозру за фактом розбою з проникненням в сховище, і незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаним з насильством, небезпечним для життя і здоров'я потерпілого (ч. 3 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися