Справа не в карантині: половина співробітників департаменту ХОДА пішла в отпуски своїм коштом

У Харківській облдержадміністрації немає грошей

У Харківській обласній державній адміністрації не вистачає грошей, щоб заплатити зарплату всім своїм співробітникам. Про це повідомив заступник глави Департаменту капітального будівництва Володимир Норчак.

За словами чиновника половина працівників його підрозділи йде з першого числа наступного місяця відпочивати, причому за свої гроші.

"Отже, докерувалися! З 1.11.2020 половина співробітників Департаменту капітального будівництва ХОДА йде у відпустку своїм коштом і це не тому, що в департаменті епідемія або ще чогось, просто нічим платити зарплату і це в період Великого будівництва ... ", - написав Норчак.

Чиновник додав, що чинний глава ХОДА влаштував ряд своїх людей і тільки їздить з ними по області робить Селфі на тлі приймальних відділень, а також знімає відео про нібито вдале капітальне будівництво. Норчак додав, що у співробітників департаменту вже уривається терпець.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області розпочала в черговий раз зростати заборгованість із виплати заробітної плати. На цей раз вона припадає на економічно активні підприємства. Станом на 1 жовтня 2020 р. борг із зарплати підприємствам Харківської області становив 575 млн 106 тис. Грн. За місяць заборгованість по регіону стала вище на 5,3%, а з 1 січня 2020 року - на 56,8%.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися