У Харкові одне комунальне підприємство подало на інше позов на мільярд гривень

Йдеться про стягнення заборгованості

Комунальне підприємство "Харківводоканал" подало позов до суду про стягнення заборгованості з КП "Харківські теплові мережі" понад 1 млрд. грн. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр" на своїй сторінці в Facebook.

Йдеться про стягнення заборгованості в розмірі 1,031 млрд. Грн., В тому числі борг за послуги централізованого водопостачання та водовідведення в сумі 945,33 млн. Грн., Пеня в сумі 13,013 млн. Грн., Інфляційних втрат в сумі 40,515 млн грн, 3% річних в сумі 32,26 млн грн.

Зараз суд отримав відгук від "Тепломереж" і дав час КП "Харківводоканал" час до 6 листопада на пояснення.

Нагадаємо, влада Харкова дали грошей на закупівлю інсуліну для хворих на діабет і на зарплату працівникам КП "Харківські теплові мережі".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області розпочала в черговий раз зростати заборгованість із виплати заробітної плати. На цей раз вона припадає на економічно активні підприємства. Станом на 1 жовтня 2020 р. борг із зарплати підприємствам Харківської області становив 575 млн 106 тис. Грн. За місяць заборгованість по регіону стала вище на 5,3%, а з 1 січня 2020 року - на 56,8%. При цьому понад 281 млн. Грн боргу, які виросли з початку року на 41,1%, відноситься до економічно активних підприємств.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися