У Харкові на охорону підземки витратять десятки мільйонів гривень

Усього на об'єктах підземки розмістять 52 цілодобових поста охорони

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" витратить 20 170 000 гривен на охорону. Про це пише Kharkiv Today, посилаючись на Prozorro.

Відповідно до тендерної документації на об'єктах метрополітену, які включають в себе станції, депо, метромост, базу відпочинку і недобудований об'єкт, будуть розміщені 52 цілодобових поста охорони. Послуги з охорони полягають в здійсненні комплексу заходів з охорони власності та території КП "Харківський метрополітен", а також щодо забезпечення охорони власності та особистої безпеки фізичних осіб, які там перебувають.

Головною метою охорони є здійснення контролю за цілісністю об'єктів і недоторканністю майна, яке знаходиться на їх території, а також запобігати протиправні дії, які спрямовані на недоторканність особистої безпеки, життя і здоров'я осіб, які перебувають на об'єктах, забезпечувати пропускний режим, запобігати конфліктним ситуаціям і так далі.

Аукціон запланований на 6 січня, послуги необхідно надавати до 31 грудня 2021 року.

Читайте також: Харківська поліція розпочала рейди по вагонах електропоїздів метрополітену з перевіркою пасажирів на предмет носіння масок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися