"Кажуть помер": з'явилися нові новини про стан мера Харкова (фото)

У МВС спростовують чутки про смерть Харківського голови

У мережі сьогодні, 3 листопада, з'явилися нові чутки про смерть Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Першоджерелом інформації про смерть Кернеса став сайт "Політрада" з посиланням на МВС. Далі інформація пішла за деякими ЗМІ та телеграм-каналах.

picture

Смерть Геннадія Кернеса не підтвердилася. Заступник міністра МВС Антон Геращенко, заявив телеграм-каналу PavlovskyNews , що в МВС нічого не знають про можливу смерть Геннадія Кернеса і назвав це нісенітницею.

"Завтра повинні оголосити результати виборів, ось і розганяють неправдиву інформацію", - зазначив Геращенко.

Син Кернеса також спростовує чутки про смерть мера Харкова. Невістка харківського мера також спростувала чутки.

Глава пресслужби міськради Харкова Юрій Сидоренко не підтвердив смерть Кернеса.

"Кернес живий, вмирати не збирається. Рідні відвідують його щодня, він йде на поправку.

Щойно говорив з Родіоном і Оксаною Гайсинський - проблема з легкими, на момент відльоту з Харкова у Геннадія Кернеса було уражено 70 відсотків легких. Зараз їх доліковувалася, і як тільки лікарів буде задовольняти результат - відразу виліт до Харкова.

Хвиля чуток про смерть, запущена зі зливних інтернет-бочків, пов'язана виключно з тим, що 6-го листопада Кернес вже офіційно буде оголошено переможцем виборів, а цього дуже не хочеться його опонентам", - написав він у себе в Facebook.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, по Харкову з'явилися результати екзитполів. З кандидатами в мери картина наступна: Ігор Черняк набрав 4,51% голосів і займає 5 позицію серед лідерів, на 4 місці Олег Абрамічев з 6,23% голосів, на 3 місці виявився Олексій Кучер з 11,98%, 2 місце дісталося Олександру Фельдману - 12,12% і лідирує з великим відривом Геннадій Кернес, який набрав 57,9% голосів виборців.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися