У Харкові пропало опалення більш ніж в 100 будинках і кількох дитячих установах

Повернути тепло "Харківські тепломережі" обіцяють до 20:00

В Індустріальному районі Харкова тимчасово немає тепла більш ніж в 100 житлових будинках, кількох школах і дитячих установах. Про це повідомляє КП "Харківські теплові мережі".

В "ХТМ" кажуть, що це пов'язано з проведенням ремонтних робіт на тепломагістралях. Так, на період з 8:00 до 20:00 відключено опалювання в наступних частинах району:

60 житлових будинків, одна школа і три дитячих установи на території, обмеженої пр. Індустріальним, вул. Ф. Крала, вул. 12 Квітня, вул. таджицької;

51 житловий будинок і одна школа на території, обмеженої пр. Ар. Альошина, пр. Олександрівським, вул. Косарєва, вул. Ф. Крала, вул. Індустріальній.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в місті Первомайський закрили навчальні заклади. Відзначається, що у зв'язку з затримкою опалювального сезону в місті Первомайський і швидким поширенням коронавірусної інфекції з 2 листопада учні 1-11 класів шкільних і позашкільних установ міста переходять на дистанційне навчання. Дошкільні заклади міста продовжують працювати в режимі адаптивного карантину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися