У Харкові через карантин протестують ресторатори: підтримати акцію прийшов єнот (відео)

Під стінами ХОДА зібралися підприємці, які володіють закладами громадського харчування

У Харкові на площу Свободи вийшли бізнесмени, які займаються ресторанами, пабами, барами, кафе та клубами. Вони протестують проти обмеження роботи своїх закладів.

Акцію прийшов підтримати чоловік з єнотом, на ім'я Ліза. Раніше тварина розважала відвідувачів його закладу. Зараз Ліза нудьгує по людях. Її господар, Марк, каже, що зараз їй бракує уваги від публіки через обмеження в режимі роботи.

Відео з єнотом опублікували на Telegram-каналі "ВЕХА".

"Ліза і Марк - самі екстравагантні учасники пікету біля ХОДА. Нагадаємо, сьогодні ресторатори висловлюють своє "фе" карантинним заходам влади", - йдеться в написі під роликом


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, працівники розважальних закладів та закладів громадського харчування в Харкові та області впевнені, що карантин залишить їх без роботи. Люди вийшли на мітинг на площу Свободи й просять всіх небайдужих вийти їх підтримати індустрію відпочинку, приємних напоїв і смачної їжі.
"Колеги! Друзі! Співробітники! Всі, хто працює у сфері громадського харчування. Харків вже тиждень перебуває в Червоній карантинній зоні та досі немає спільних і узгоджених дій по роботі точок громадського харчування. У п'ятницю, 6 листопада, ми закриваємося! Ми йдемо на мітинг!", - написав у себе на сторінці в Instagam діджей і бармен Тарас Яцюк.



Джерело: https://t.me/vekha/12176
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися