Харківська влада поставили рекорд за цінами на урни

Трохи більш як два десятки урн обійдуться в суму майже 100 тисяч гривень

У Харкові в зелену зону закуплять урни за рекордною ціною. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр на своїй сторінці в Facebook з посиланням на ProZorro.

Під час капітального ремонту території зеленої зони навпроти вул. Харківських Дивізій, 9, встановлять 22 урни для сміття по 4450 гривень за штуку. Всього на 97,9 тис. грн. Також в рамках ремонту поставлять 6 паркових лавок по 27 240 гривень. Всього на 163,44 тис. грн.

Цього року під час кап.ремонту деяких парків, скверів, зелених зон в Харкові, встановлювали урни для сміття по 960 грн за шт. і по 1450 грн за шт. А паркові лавки - по 13-19 тис. грн. за шт.

Департамент комунального господарства міськради 4 листопада уклав договір вартістю 4,56 млн. грн. з ФОП Галагуря Світлана Миколаївна на капітальний ремонт цієї зеленої зони.

"Крім монтажу наддорогих урн для сміття і паркових лавок, також на 3,2 млн. Грн. зроблять ремонт покриття (з них на 1,3 млн грн покладуть тротуарну плитку по 631,56 грн за 1 кв.м.) та на 787,7 тис. грн - ремонт системи електроосвітлення", - відзначають в ХАЦ.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, міська ялинка на центральній площі Харкова обійдеться місту в майже 4,5 мільйона гривень. У ХАЦ розповіли, що комунальне підприємство "Міськсвітло" 27 жовтня уклало договір вартістю 2,96 млн. Грн. з ФОП Сірченко Артур Владиславович про придбання модульної конструкції до новорічних та різдвяних свят на площі Свободи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися