У Харкові опублікували відео обстрілу консульства Азербайджану: З'явилися нові подробиці

Консул Азербайджанської республіки припустив, що обстріл спровокував банер на будівлі консульства

Людей, які обстріляли консульство Азербайджану, міг спровокувати банер з фотографіями дітей, загиблих в результаті обстрілу міста Гянджі. Про це повідомляє "Суспільне".

Дане припущення висунув почесний консул Азербайджанської Республіки в Харкові Афган Салманов. Відзначається, що дипломати повісили даний плакат два тижні тому.

"Коли ви заходите в Почесне консульство, там висить стенд. Він присвячений мирним жителям, загиблим в азербайджанському місті Гянджі. Це з боку Вірменії був обстріляний це місто", - пояснив Салманов.

Припущення Салманова не враховує той факт, що крім консульства Азербайджану обстріляли та азербайджанський культурно-інформаційний центр.


На відео можна побачити, що нападників було двоє. Стріляв один з них. Зараз у Салманова немає припущень щодо осіб нападників. На обстріл відреагувало Міністерство закордонних справ Азербайджанської Республіки, засудивши "загрозливі й небезпечні для життя напади радикальних вірменських сил на азербайджанських дипломатів за кордоном, а також на членів місцевої азербайджанської громади".

Посол Вірменії в Україні Тигран Сейранян переконаний, що його земляки не мають відношення до злочину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися