У Харкові патрульний може отримати термін за побиття (фото)

Поліційному загрожує до 3 років в'язниці

У Харкові пройде суд над патрульним, який побив чоловіка своєї співмешканки. Про це розповіли в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За інформацією прокуратури, до суду направлено обвинувальний висновок у відношенні командира одного з взводів Управління патрульної поліції Харківської області за фактом умисного нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 122 КК України).

Відомо, що в травні 2020 патрульний поліцай, перебуваючи поза службою, був у будинку своєї співмешканки. До будинку приїхав чоловік жінки, з яким вона вже не живе. Коли поліціянт побачив, що людина заходить на територію домоволодіння, між ними виникла словесна перепалка. Під час конфлікту патрульний завдав удар в область потилиці свого супротивника. Коли чоловік впав на землю, поліційний сів зверху і знову почав бити руками по голові.

Своїми діями патрульний заподіяв потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, жительку Чугуївського району звинувачують у крадіжці коштовностей у її подруги. За даними правоохоронців, подруга доньки 54-річного заявника вкрала золоті вироби на 16 тисяч гривень. Зловмисниця у всьому зізналася. Вона розповіла, що побачила будинку у подруги шкатулку і забрала браслет, кільця, ланцюжок, ладанку, які там зберігалися. Украдене жінка здала в ломбард, а виручені гроші витратила на себе. Відзначається, що раніше жінку вже судили за подібне злочин. Їй загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років (ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України - крадіжка).





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися