Кернеса вже не шукають

У кримінального провадження відсутній склад злочину

Харківська поліція закрила кримінальне провадження за фактом зникнення новобраного Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Про це повідомив заступник директора департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Ярослав Тракало, пише Радіо Свобода.

"Так, за відсутністю складу кримінального злочину", - заявив Тракало.

Нагадаємо, 9 листопада поліція Харківської області написала у себе на сайті, що почала кримінальне провадження за фактом можливого зникнення Кернеса. До правоохоронців звернувся голова "однією з громадських організацій", який заявив, що з 61-річним чоловіком відсутній зв'язок і місце його перебування невідоме.

Слідчий поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) з позначкою "безвісти зниклий" Кримінального кодексу України.

Через годину повідомлення про кримінальне провадження видалили з сайту поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, новообраного харківського міського голову Геннадія Кернеса офіційного зареєстрували мером міста. Голова Харківської міської ТВК Ольга Мозгова відзначила, що заяву про реєстрацію Харківська міська ТВК отримала від Кернеса в електронному вигляді з електронним підписом. "Зареєструвати Кернеса Геннадія Адольфовича Харківським міським головою Харківського району Харківської області", - сказано в постанові ТВК.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися