У центрі Харкова і ще двох районах не гріють батареї

Тепло не подається в 138 житлових будинків, 3 дитячих садки та 2 школи

У Київському, Слобідському та Московському районах Харкова в частині житлових будинків, школах, дитячих садах, лікарні і частини установ відключили опалення. Про це повідомляє КП "Харківські теплові мережі".

На підприємстві кажуть, що тепла не буде в Слобідському районі до 17:00 11.11.20 через те, що там йде ремонт ділянки відгалуження від тепломагістралі ТМ-65 для усунення дефекту по вул. Федоренко, 3 з відключенням опалення на 6 житлових будинків та гарячого водопостачання на 1 житловий будинок обмежених Л. Ландау, пр. Гагаріна.

У Київському районі усувають дефекти по вул. Я. Мудрого, 18. Комунальники вивели в ремонт з 8:00 до 20:00 11.11.20 ділянку тепломагістралі ТМ-22 з відключенням опалення на 89 житлових будинків, 1 дитячого закладу, 1 школу, 1 лікувальний заклад, 38 відомств і гарячого водопостачання на 8 житлових будинків, 1 дитячого закладу, 6 відомств обмежених: вул. Чернишевського, Мироносицька, Сумська, Каразіна, Костомаровська, Алчевських.

У Московському районі дефекти прибирають по пр. Московському, 131А. Комунальники вивели в ремонт з 8:00 до 20:00 11.11.20 ділянку тепломагістралі ТМ-11 з відключенням опалення на 18 житлових будинків, 1 дитячого закладу, 1 школу, і гарячого водопостачання на 14 житлових будинків обмежених пр. Московський, вул. Малиновська, Металіста, пров. Іскринський, вул. Сергіївська, Іскринська, Сомовська, пров. Ладозький.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в місті Первомайський закрили навчальні закладиВідзначається, що у зв'язку з затримкою опалювального сезону в місті Первомайський і швидким поширенням коронавірусної інфекції з 2 листопада учні 1-11 класів шкільних і позашкільних установ міста переходять на дистанційне навчання. Дошкільні заклади міста продовжують працювати в режимі адаптивного карантину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися