Під Харковом затримали громадянку РФ, яка була в міжнародному розшуку

Інтерпол розшукував 40-річну росіянку за шахрайство

Прикордонники Харківського загону затримали 11 листопада громадянку РФ, яку Інтерпол оголосив у розшук. Про це повідомляє Держприкордонслужба у себе на сайті.

Жінку 1980 року народження затримали в контрольно-пропускному пункті "Гоптівка". Вона підозрюється в шахрайстві та знаходиться в міжнародному розшуку з травня 2020 року.

Під час прикордонного контролю правоохоронці встановили, що вона знаходиться в міжнародному розшуку з травня цього року за шахрайство.

За виявленим фактом прикордонники звернулися Укрбюро Інтерполу. Іноземку передали правоохоронним органам.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, харківські поліційні затримали громадянина Грузії, який знаходився в міжнародному розшуку. Згідно з інформацією Міжнародної організації кримінальної поліції, 30-річний чоловік знаходився в міжнародному розшуку органами Грузії за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ст. 19 § 3 "а" ст. 109 (замах на вбивство двох осіб) Кримінального кодексу Грузії. З матеріалів справи стало відомо, що 2 липня 2012 чоловік завдав ножові поранення своїй бабусі, після чого викинув з балкона чоловіка. Обидва постраждалі вижили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися