У Харківській міськраді розповіли, коли може з'явитися опалення на Олексіївці

На цей час без тепла перебувають 118 житлових будинків, 4 дитячих садки, 6 шкіл, 3 лікарні

На Олексіївці в Харкові пропало опалення. Місцева влада пояснює відсутність тепла модернізацією помпової станції та каже, що батареї почнуть гріти в п'ятницю, 13 листопада.

Харківська міськрада посилається на "Харківські теплові мережі". У пресслужбі мерії пишуть, що тепло в будинках і установах з'явиться "протягом декількох днів".

"Запуск тепла виробляється в максимально можливому темпі, при одночасному розпорюванні систем опалення та встановлення режимів в будинках. Разом з тим, режими в теплових мережах все ще не устоялися, і вони продовжують виходити на розрахункові параметри", - сказано в повідомленні Харківської міськради.

Відзначимо, що тепла зараз немає в 118 житлових будинках, 4 дитячих садах, 6 школах, 3 лікарнях на ділянці, обмеженій пр. Л. Свободи, пр. Перемоги, вул. Ахсарова, вул. Архітекторів. Крім того, в 113 будинках, 4 садках, 6 школах і 3 лікарнях немає гарячої води.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в місті Первомайський закрили навчальні заклади. Відзначається, що у зв'язку з затримкою опалювального сезону в місті Первомайський і швидким поширенням коронавірусної інфекції з 2 листопада учні 1-11 класів шкільних і позашкільних установ міста переходять на дистанційне навчання. Дошкільні заклади міста продовжують працювати в режимі адаптивного карантину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися