У Харківській області згоріла жінка з-за проблем з опаленням (фото)

Загибла невміло зверталася з пічним опаленням

У Кегичівці Харківської області в приватному будинку від вогню загинула жінка. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Пожежники розповіли, що 12 листопада о 22:22 на номер "101" повідомили про пожежу в приватному будинку за адресою: Харківська область, смт Кегичівка, вул. Гагаріна, 2.

На місце події прибуло районне рятувальний підрозділ ДСНС. Рятувальники побачили, що вогонь майже повністю охопив дерев'яні конструкції приватного житлового будинку на площі 50 кв.м. Під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли тіло господині будинку, жінки 1973 року народження.

О 22:34 пожежу локалізували, а о 01:00 повністю ліквідували. Передбачувана причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 8 листопада в 00:27 на номер" 101 "повідомили про пожежу, що сталася в приватному житловому будинку за адресою: Харків, вул. Танкова, 80/2. На місце події вирушили 3 відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття пожежників було встановлено, що горять домашні речі та меблі на кухні та в коридорі будинку, а також частково дерев'яні конструкції перекриття та даху. Площа пожежі склала близько 50 кв.м.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися