У Харкові посадять зятя, який убив тещу заради квартири: Жінка говорила, що ця людина вб'є її

Чоловік з дружиною забирали пенсію тещі та били її

У Харкові посадять раніше судимого чоловіка, який побив власну тещу заради документів на квартиру до півсмерті. Відповідне рішення було опубліковане у судовому реєстрі, 13 листопада.

У повідомленні говориться, що зять випив та вирішив змусити тещу силою сказати йому, де знаходяться документи на квартиру. Вночі він зайшов до жінки в кімнату, яка лежала в ліжку, взяв її за ноги, кинув на підлогу і потягнув в зал, де почав душити її та бити по обличчю. В результаті жінка потрапила в лікарню з численними побоями. Лікування оплачувала дочка жінки та сестра дружини зловмисника, яка розповіла, що мати скаржилася на сестру і її чоловіка. За словами жінки, вони відбирали у неї пенсію і били. Коли фігурант вийшов вперше з в'язниці, мати розповіла доньці, що він її точно вб'є.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, жінка крім синців і саден отримала закритий перелом лобкової кістки, який викликав тривалий розлад здоров'я, тривалістю більше 3-х тижнів. Врешті-решт вона померла в стаціонарі. Зловмисник визнав свою провину і розкаявся. Суд прийняв рішення посадити його на 3 роки.

Раніше "Коментарі" розповіли про неповнолітнього, якого можуть посадити за вбивство.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися