У Харкові намагалися підірвати приватний будинок (фото)

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України

У поліцію звернувся харків'янин і повідомив, що у дворі його приватного домоволодіння прогримів вибух. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Інцидент трапився 15 листопада о 14:40 за вулиці Бестужева. За адресою одразу виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Московського відділу поліції та фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області.

На місці події поліційні знайшли воронку діаметром близько 10 сантиметрів і пошкодження паркану і вдома. Вибухотехніки встановили, що стався вибух ручної гранати РГД-5.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Правоохоронці уточнюють, що ніхто з громадян не постраждав.

Поліцією вживаються заходи для встановлення особи, причетної до скоєння злочину.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в гаражі біля будинку по вул. Алчевських 57-річний чоловік покінчив життя самогубством, підірвавши себе гранатою Ф-1. В ході огляду гаража правоохоронці виявили та вилучили три рації "Kenwood", 29 фрагментів від зброї, 6 глушників до зброї, два оптичні приціли до гвинтівки, два корпуси гранати РГД-5 і корпус Ф-1, дві димові гранати, близько 2400 патронів, предмет, схожий на пістолет, три полімерні місткості з речовиною, схожою на порох, два фрагменти від пістолета. Вилучені речові докази направлені на дослідження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися