У Харківській області в кареті швидкої допомоги народилася дитина

Вага малюка - три кілограми

В Ізюмському районі Харківської області Дитя народилося в машині швидкої допомоги. Бригада зробила породіллі необхідну допомогу і доставила її до лікарні. Про це розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

16 листопада в 00:14 на спецлінію надійшов виклик від жінки, яка ось-ось почне народжувати. Бригада спробувала доставити 31-річну пацієнтку в лікарню, але не встигла. Тоді медики зупинили машину і прийняли пологи. На світ з'явився здоровий малюк вагою в 3 кілограми. Після цього маму разом з новонародженим все ж доставили до медзакладу.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області люди в стані алкогольного сп'яніння двічі нападали на лікарів швидкої допомоги, які приїжджали на виклик. За даними служби швидкої допомоги два інциденти сталися за останні три дні з 25 по 28 жовтня. Перший стався під час обслуговування викликів у Валківському районі області, а другий в Індустріальному районі Харкова. В одному з випадків нападники пошкодили спеціалізований автомобіль "швидкої".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися