Під Харковом через пожежу загинули півсотні домашніх тварин (фото)

У селі Княже гасили пожежу понад чотири години

У селі Княже Нововодолазького району Харківської області в результаті пожежі загинуло близько 50 свиней на свинофермі. Про це повідомляє ГУ ДСНС у себе на сайті.

Інформація про пожежу в господарській будівлі на території приватного сектора в с. Князь Нововодолазького району Харківської області надійшла рятувальникам 16 листопада о 20:13.

"На місце події направили 2 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС. На момент прибуття рятувальників горіли дерев'яні конструкції господарської будівлі та близько 1000 тюків соломи, якими був обкладений каркас цієї споруди. Площа пожежі склала 200 кв.м. На момент виникнення пожежі всередині сараю було 50 свиней. Всі вони згоріли під час пожежі ", - розповіли в ДСНС.

Рятувальники локалізували пожежу о 21:02 та о 01:10 повністю загасили його. Пожежники врятували іншу господарську споруду, де також була худоба. Причина виникнення загоряння з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Дергачівському районі Харківської області на території садового товариства пожежа повністю знищила дачу. Інцидент стався в понеділок, 2 листопада, о 14:24. Горів будинок на території садового товариства "Шахтар" в селі Розплідник Дергачівського району, На момент прибуття рятувальників вогонь охопив площу близько 20 кв. м. Також вогонь знищив дах прибудови на площі 10 кв. м.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися