З Харківського СІЗО зник відомий злочинець

Адвокат затриманого каже, що його можуть ховати правоохоронці

У Харкові з СІЗО зник Вадим Ізотов, більш відомий як "Ізот". Про це повідомляє Newsroom з посиланням на адвоката кримінального авторитета Іллю Кундіуса.

"Це сталося вчора ввечері. Сьогодні мій колега поїхав в ізолятор - і ситуація не змінилася. Нам кажуть, що Вадима Ізотова у них немає. Ми подали адвокатський запит і звернулися до всіх інстанцій - в ДБР, в поліцію, до уповноваженого з прав людини. У моїй адвокатській практиці це перший подібний випадок", - зазначив Ілля Кундіус.

Юрист розповів, що в останній раз свого клієнта він бачив ще в п'ятницю, на засіданні Дзержинського райсуду. Адвокат припускає, що Ізотова з СІЗО могли вивезти поліціянти та утримувати до рішення апеляційного суду. Раніше чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді арешту на 60 днів з можливістю внесення застави в 439 тисяч гривень. Засідання другої інстанції має відбутися сьогодні о 15:00. Правоохоронці не підтверджують інформацію про "зникнення" Ізота ".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області СБУ затримала кримінального авторитета, який майже 4 роки переховувався від правосуддя і перебував у всеукраїнському розшуку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися