Один з Харківських комбінатів може заплатити серйозний штраф за обман покупців

За даними комітету, підприємство розмістило на етикетках сосисок "Індичок" напис "з м'яса птиці" в той час, коли до складу входить свинина 14% і сало бокове 26%

Антимонопольний комітет завів справу про можливе порушення ТОВ "Салтівський м'ясокомбінат" законодавства про захист від недобросовісної конкуренції. Про це повідомляє Східне міжобласне територіальне відділення АМКУ.

За даними комітету, підприємство надрукувало на етикетках сосисок "Індичок" напис "з м'яса птиці" в той час, коли до складу входить свинина 14% і сало бокове 26%.

На думку АМКУ, такі дії - це поширення інформації, яка вводить в оману.

"Ознайомившись з етикеткою сосисок" Індичок "з м'яса птиці вищого сорту, потенційні споживачі можуть дійсно вважати, що до складу цієї продукції входить тільки м'ясо птиці, в той час, як це не відповідає дійсності", - розповіли в комітеті.

Йде розгляд справи.

Як повідомляли "Харків.Коментарі" раніше, 29 жовтня, в ДСНС надійшла інформація про те, що на вулиці Азовстальської, 7, на території м'ясокомбінату загорівся фасад триповерхової адміністративної будівлі. О 14:07 пожежа була локалізована на площі 50 кв. м о 15:02 загоряння ліквідували.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися