У Харкові бізнесмен на пару з чиновником привласнили майже 3 мільйони гривень

Чоловікам загрожує термін від 3 до 8 років

У Харкові бізнесмен, який у змові з чиновником присвоїв 2,6 млн грн отримав підозру. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Колишній директор приватного підприємства отримав повідомлення про підозру за фактом розтрати шляхом зловживання становищем (ч. 3 ст. 191 КК України).

Встановлено, що колишній директор комунального підприємства "Харківжілбуд" і колишній директор приватного підприємства вступили в змову. Директор КП переказував кошти на ремонт житлових будинків на рахунок приватної фірми, але за фактом роботи робили працівники підлеглого йому комунального підприємства. Приватна фірма виробляла роботи тільки по документах.

Згідно з документами, комунальне підприємство повинно саме проводити поточний ремонт в будинках і не могло на свій розсуд підписувати договори з підрядниками на виконання робіт, оскільки у неї немає на це бюджету.

В результаті таких дій Харківська міськрада отримала 2,6 млн грн збитків. Досудове розслідування йде.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові чоловікові, який, 7 листопада, збив трьох людей на острівці безпеки повідомили про підозру. ДТП сталося на перехресті пр. Науки та вул. Космічна близько 16:10. Поліційні встановили, що 22-річний водій автомобіля "Volkswagen" не впорався з керуванням. Троє постраждалих, серед яких 48-річний чоловік, 10-річний хлопчик і невстановлена ​​жінка у віці близько 50 років доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися