В Харкові під марками відомих брендів продавали фальсифікований алкоголь

У ході обшуків правоохоронці знайшли та вилучили понад 8 тисяч пляшок спиртного без марок акцизного збору

Днями правоохоронці Харківської області припинили діяльність мережі з виготовлення та реалізації безакцизного та фальсифікованого алкоголю. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

У поліції кажуть, що виготовляли та реалізовували алкогольну продукцію у великих обсягах.

Наразі правоохоронцям відомі імена трьох організаторів незаконного бізнесу. Під час санкціонованих судом обшуків у них знайшли та вилучили понад 8 тисяч пляшок спиртного, що реалізовувалося без марок акцизного збору, майже 300 тисяч гривень, "чорну" бухгалтерію та комп’ютерну техніку.

picture

Досудове розслідування проводиться за фактом виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного податку (ч. 2 ст. 199  КК України).

Після проведення комплексу відповідних судових експертиз правоохоронці вирішать питання щодо притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності. Досудове розслідування триває.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові виявили підпільний горілчаний цех. У його "кришуванні" підозрюють правоохоронців.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися