Стало відомо, коли з'явиться опалення у жителів райцентру Харківської області

Комунальне підприємство Куп'янська домовилося з "Нафтогазом"

У Куп'янську Харківської області тепло в будинку дадуть вже в кінці цього тижня. Про це повідомляє пресслужба "Нафтогазу".

Відомо, що 17 листопада представники Обласного інформаційно-технічного центру та КП "Куп'янськтеплоенерго" уклали з компанією "Нафтогаз" договори на постачання газу. Процедура погодження зайняла ще один день.

В "Нафтогазі" пояснили, що затримка початку опалювального сезону в Куп'янському районі пов'язана з тим, що місцеві комунальні підприємства відмовлялися надати документи, необхідні для укладення договорів на постачання газу відповідно до Закону України про правонаступництво за борговими зобов'язаннями. За даними "Нафтогазу", борг за паливо становить 118,3 мільйона гривень. Ситуація потребувала вирішенні.

Газ купили в іншого трейдера. Тому опалення в Куп'янському районі має з'явитися до кінця цього тижня. В "Нафтогазі" підкреслили, що ситуація в Куп'янську - це яскравий приклад безвідповідального ставлення представників міської влади до комфорту мешканців.

Нагадаємо, в понеділок вранці, 16 листопада, жителі Ковшарівки та Куп'янська-вузлового перекрили дорогу. Люди замерзали у квартирах. Температура повітря в житлових приміщеннях опустилася до 10 градусів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 16 листопада близько 20 жителів села Курилівка Куп'янського району перекрили трасу. Присутні висловлюють протест через відсутність теплопостачання в будинках. Правоохоронці прибули на місце інциденту для забезпечення порядку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися