У Харкові біля "Київської" сьогодні заборонено рух

Проїзд обіцяють відкрити після обіду

У Харкові на вулиці Ушакова сьогодні, 20 листопада, з 9 ранку перекрили рух. Про це повідомляє Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

"Рух транспорту по вул. Ушакова, на ділянці від вул. Сергіївської до вул. Артільної, буде заборонено з 9:00 до 16:00 20 листопада ". - йдеться в повідомленні відомства.

У Департаменті уточнили, що це пов'язано з проведенням ремонтних робіт АТ "Харківобленерго" в районі будинку №35 по вул. Артільної.

Об'їзд закритої ділянки організовано прилеглими вулицями - Сергіївського, Рудинський і артільне.

Нагадаємо, в Харківській області за аварійної ситуації майже п'ять тисяч сімей   виявилися без газу. У неділю, 15 листопада, близько 18:00 в смт Слобідської Зміївського району Харківської області через зупинку роботи газоредукувального пункту на вул. Енергетиків зупинилося газопостачання споживачів. Без газу зараз залишилися близько п'яти тисяч сімей. 4,9 тисячі з яких використовують газ тільки для приготування їжі.
Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області, як і раніше спостерігаються проблеми з газопостачанням. З 5 тисяч абонентів газ з'явився тільки у 204 з них.
"У с. Слобожанське Зміївського району Харківської області за добу газопостачання відновили 108 абонентам приватного сектора і мешканцям житловий будинок (96 абонентів). Подальше відновлення газопостачання заплановано на 17 листопада", - говорилося в оперативному зведенні ХОДА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися