Вибухом відірвало руку: в Харкові чоловік кинув гранати в квартиру колишньої дружини (відео, фото, 18)

Поліція затримала зловмисника на дитячому майданчику

У Слобідському районі Харкова чоловік кинув у квартиру кілька гранат. Одна вибухнула у нього в руці, повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

"Об 11:46 в поліцію надійшло повідомлення від жінки. Заявниця розповіла, що у квартиру, розташовану на проспекті Гагаріна, прийшов її колишній чоловік і загрожує гранатою", - пишуть в поліції.

Очевидці розповіли, що кілька боєприпасів чоловік встиг кинути у вікно квартири, після чого одна з гранат вибухнула у нього в руці.

"У квартирі знаходиться сестра заявниці та дитина 5 років", - додали правоохоронці.

В результаті вибуху невідомого предмета чоловікові відірвало кисть лівої руки. Також постраждала жінка, у неї численні осколкові поранення, пише Newsroom з посиланням на керівника "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктора Забашту.

На місці події працює слідчо-оперативна група і керівництво Слобідського відділу поліції, спецпідрозділ КОРД, вибухотехніки, пересувна криміналістична лабораторія. В дію введено спеціальний поліційну операцію "Грім".

У мережі з'явилися відео з місця події - під час інциденту.


І в момент затримання.



Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, рано вранці на найбільшому ринку в Харкові "Барабашово" стався вибух. Інцидент трапився близько 4:40 на території, де розташовані точки авторинку на проспекті Ювілейний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися