У Харківській області затримали чоловіка, якого розшукували 4 роки за підозрою в згвалтуванні

Зловмисник також підозрюється в "порушення недоторканності житла"

У Харківській області, 21 листопада, в пункті пропуску "Гоптівка" під час прикордонного контролю громадянин України видався в одній з баз даних правоохоронних органів. Про це повідомляє Держприкордонслужба у себе на сайті.

Громадянин України їхав з РФ. Прикордонники Харківського загону встановили, що громадянин знаходиться в розшуку у Національній поліції ще з 2016 року за підозрою в скоєнні на території Дніпропетровської області ряду злочинів. Чоловік проходить за статтями Кримінального кодексу України 152-1 "Зґвалтування" і 162-1 "Порушення недоторканності житла".

Громадянина затримали та передали представникам Національної поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові суд оголосив вирок чоловіку, який скоїв напад на жінку і неповнолітню глухоніму дівчину. 4 жовтня 2016, перебуваючи в лісосмузі між Обласним дитячим туберкульозним клінічним санаторієм і Олексіївським житловим масивом, людина з метою задоволення статевої пристрасті напав на глухоніму дівчину-підлітка. Він побив жертву, за волосся потягнув в ліс, після чого повалив на землю і почав душити. У цей момент з кишені злодія випав ніж, дівчина схопила його і почала ним розмахувати. Чоловік вирвав ніж і завдав ним кілька ударів жертві. Неповнолітній вдалося вирватися і втекти, після чого їй надали необхідну медичну допомогу, що врятувало дівчині життя.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися