"Ганяйте у в'язниці!": харків'яни втомилися від частих ДТП в місті і зробили плакат (фото)

Банер повісили на пішохідному мосту над однією з найжвавіших трас

У Харкові небайдужі жителі зробили банер з запобігальним гнівним написом на адресу водіїв, які останнім часом стали винуватцями декількох резонансних ДТП. Про це розповіли в Telegram-каналі "ХХ" очевидці.

Банер розмістили на пішохідному мосту над Клочківським узвозом біля Держпрому. Дана ділянка траси є одним з найбільш жвавих в Харкові. На саморобному плакаті красується напис: "Ганяйте у в'язниці!" і намальований бородатий чоловічок в червоній кепці за ґратами.



У мережі з'явилося фото банера.

Нагадаємо, сьогодні, 24 листопада, в Харкові на перехресті вулиць Гольдбергівська та Греківська 24 листопада близько 11:25 зіткнулися Volkswagen Passat і Daewoo Lanos. В результаті ДТП постраждали 6 осіб. Четверо постраждалих, серед яких дитина, були госпіталізовані в лікарню. Ще двоє від госпіталізації відмовилися. Одній дитині - два роки й сім місяців, другому - чотири роки.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові 23 листопада громадянин Азербайджану на високій швидкості збив чоловіка. Відзначається, що ДТП сталося на Льва Ландау, азербайджанець за кермом "Мерседеса" на Єврономер на смерть збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину. Відірвана голова залетіла в салон.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися