На дорогах Харківської області стане складніше їздити через погоду (фото)

Протягом дня очікується хмарна погода, мокрий сніг, дощ, ожеледиця

Сьогодні, 25 листопада, очікується ускладнення погодних умов по всій Харківській області. Служба автомобільних доріг (САД) України попереджає водіїв про обережність на трасах.

"Протягом дня очікується хмарна погода. Невеликі опади (мокрий сніг та дощ). На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7 - 12 м / с. Температура повітря по області: вдень від 0 до 4 ° С, вночі від 2 ° до -3 ° С ", - пише Укравтодор.

САД в Харківській області зазначає, що проїзд автотранспорту забезпечили на всіх автомобільних дорогах загального користування державного значення Харківської області.

Працівники дорожніх підприємств стежачи за станом проїзду. При необхідності будуть обробляти протиожеледними матеріалами доріг державного значення на небезпечних ділянках - спусках і підйомах.

"Увага, у зв’язку з переходом температури через "0°С", на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем! З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху", - попереджають в Службі автомобільних доріг України.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на перехресті вулиць Гольдбергівська і Греківська 24 листопада близько 11:25 зіткнулися Volkswagen Passat і Daewoo Lanos. Машини їхали у зустрічному напрямку. За словами очевидців, водій Daewoo Lanos не впорався з керуванням на трамвайних коліях і зіткнувся з Volkswagen. Місцеві жителі кажуть, що після ремонту трамвайних колій аварії на цьому місці трапляються майже щодня. В результаті ДТП постраждали 6 осіб. Четверо постраждалих, серед яких дитина, були госпіталізовані в лікарню.








Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися