Педофіл вчив 11-річну дівчинку різних збочень, прикидаючись малолітнім

Педофіл спілкувався з дівчиною на сексуальні теми та вчив її різним збочень

Харківські поліцейські повідомили про підозру 39-річному чоловікові, який випрошував у дівчинки інтимні фотографії. Про це повідомили в поліції Харківської області.

Відзначається, що 8 липня 2020 року в поліцію звернулася мешканка селища Бабаї. Жінка розповіла, що невідомий чоловік через інтернет надсилає її 11-річної дочки інтимні повідомлення. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та викрили передбачуваного підозрюваного.

"Зловмисник познайомився з 11-річною дівчинкою, представившись 13-річним підлітком. Чоловік за допомогою мобільного телефону і планшета спілкувався з дівчинкою на сексуальні теми, а також вчив її статевих збочень. Упевнившись, що дитина виконує кожне його вимогу, попросив сфотографувати й зняти на відео свої статеві органи та відправити йому. Чоловік майже кожен місяць до травня 2020 року виходив на зв'язок з дівчинкою і просив відтворювати сексуальні акти, а фотографії відправляти йому ", - йдеться в повідомленні.

Педофілом виявився 39-річний житель Житомира. Під час проведення обшуків вдома у чоловіка, поліцейські вилучили речові докази. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, У Харкові посадять чоловіка, який зґвалтував 15-річну дівчину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися