У Харкові на перехресті в старому районі, де часто відбуваються ДТП, на смерть збили жінку (фото)

Водій машини, на якій він займається приватним візництвом, стверджує, що їхав зі швидкістю 60 км / год

У Харкові на перехресті Гольдбергівської та Греківської вулиць чорний BMW на болгарських номерах на смерть збив 54-річну Вікторію Дорошенко. Про це пише KHARKIV Today з посиланням на сина загиблої Кирила Дорошенка.

Інцидент стався сьогодні, 26 листопада, рано вранці.

"Орієнтовно з 6.30 до 7.00, точно не можу сказати, ніхто не знає. Це перехрестя вулиць Греківської та Гольдбергівської. Мама йшла на роботу, переходила дорогу на пішохідному переході. BMW на болгарських номерах, чорного кольору збив на смерть. Чи не зник. Водій каже: "Місто порожній, я їхав повільно - 60 кілометрів на годину, а гальмівний шлях - 50 метрів". Чи не вважає, що він перевищував швидкість. Ця машина - таксі. Але на цей час немає "шашечок" на даху, але сліди від неї є ", - розповів Дорошенко.

Водій BMW склав тест на вміст в крові алкоголю, він виявився негативним. Чоловік в показаннях наполягає, що швидкість не перевищував. Поруч з місцем ДТП немає відеокамер, тому син загиблої шукає свідків.

"Начебто не відмовляється давати свідчення, адекватний. Але варто на своєму - їхав 60 кілометрів на годину і просто не помітив маму. Потрібні записи відеореєстратора, все, що є, показання свідків", - говорить син загиблої.

У відділі комунікації ГУ НП в Харківській області пишуть, що "попередньо, 52-річний водій автомобіля BMW рухався в напрямку провулка Цигарівського з боку Струницького провулка і допустив наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину по пішохідному переходу. По прибуттю на місце події бригада швидкої медичної допомоги констатувала смерть 54-річної потерпілої".

Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень Основ'янського відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію справи за Кримінальним кодексом України.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на перехресті вулиць Гольдбергівської та Греківської 24 листопада близько 11:25 зіткнулися Volkswagen Passat і Daewoo Lanos. Місцеві жителі кажуть, що після ремонту трамвайних колій аварії на цьому місці трапляються майже щодня. В результаті ДТП постраждали 6 осіб. Четверо постраждалих, серед яких дитина, були госпіталізовані в лікарню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися