У Харкові працівниці вузу відірвало голову в ДТП (ВІДЕО)

Жінка переходила дорогу на червоне світло і була в сліпій зоні вантажівки

У Харкові жінці, яка потрапила в аварію, відірвало голову. Раніше про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області. Очевидці повідомили коментарів, що на асфальті лежав мозок жертви.

Сьогодні, 27 листопада, жінка переходила дорогу в недозволеному місці - біля пішохідного переходу і на червоний сигнал світлофора. Крім того, вона перебувала в сліпій зоні вантажівки. Через це на перетині вулиць Молочна та Плеханівська, вантажівка Iveco наїхав на 64-річну пенсіонерку, в результаті чого жінці відірвало голову. Відзначається, що жінка була співробітником одного з ВНЗ.

Водій перебував у шоковому стані, через що спочатку намагався втекти з місця події, але потім повернувся. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Основ'янського відділу поліції. Правоохоронці опублікували фото з місця події.

Нагадаємо, 23 листопада громадянин Азербайджану на високій швидкості збив чоловіка. Відзначається, що ДТП сталося на Льва Ландау, азербайджанець за кермом "Мерседеса" на Єврономер на смерть збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину. Відірвана голова залетіла в салон.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися