У Харківській області посадять садиста і ґвалтівника, якого заарештували ще влітку

Чоловікові загрожує до 5 років в'язниці

Слідчі Харківської області відправили до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за зґвалтування і тортури жінки. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

За скоєне 32-річному жителю Богодухівського району загрожує до 5 років ув'язнення.

У поліції нагадали, що в червні цього року місцевий житель повідомив в поліцію про те, що в Богодухові невідомий чоловік зґвалтував жінку. Поліційні встановили, що 27-річна жінка вночі йшла додому від подруги. В цей час на неї несподівано напав невідомий, побив і зґвалтував її.

В ході оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину співробітники Богодухівського відділу поліції затримали 32-річного місцевого жителя.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) і ч. 1 ст. 127 (катування) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

25 листопада обвинувальний акт направили в суд.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові заарештували чоловіка, який затягнув до себе додому 15-річну дочку своєї сусідки та зґвалтував її. Зловмисником виявився раніше судимий 44-річний сусід потерпілої. Суд вже обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися