У Харкові знову смертельне ДТП: Жінка не впоралася з керуванням

В ході ДТП на Московському проспекті постраждало три людини

У Харкові, 28 листопада, близько 1:40 сталося смертельне ДТП на Московському проспекті. Про це повідомили в пресслужбі Харківської області.

"В ході виїзду на місце події поліцейські встановили, що 22-річна жінка за кермом" Audi "рухалася з боку вулиці Морозова в напрямку вулиці Академіка Павлова, під час чого не впоралася з керуванням і в'їхала в острівець безпеки", - йдеться в повідомленні.

В автомобілі знаходилося три молодих жінки. Одна з них, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, померла на місці, інших у важкому стані доставили в лікарню.

За цією подією відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються.

Нагадаємо, 23 листопада громадянин Азербайджану на високій швидкості збив чоловіка. Відзначається, що ДТП сталося на Льва Ландау, азербайджанець за кермом "Мерседеса" на Єврономер на смерть збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину. Відірвана голова залетіла в салон.

Раніше "Коментарі" розповіли про ще одне ДТП з таким же жахливим результатом. Жінка переходила дорогу в недозволеному місці - біля пішохідного переходу і на червоний сигнал світлофора. Крім того, вона перебувала в сліпій зоні вантажівки. Через це на перетині вулиць Молочна і Плеханівська, вантажівка Iveco наїхав на 64-річну пенсіонерку, в результаті чого жінці відірвало голову.




Харьковчанин

29 листопада 2020, 00:20

Нужно ставить ребром вопрос - какому "умнику" пришло в голову ставить бетонную "свинью" посреди полосы движения. Обращаю внимание что не на разделительной полосе, а именно посреди левой полосы!!!! Никаких предупреждающих знаков, что впереди препятствие там не стоит!!! Никакой визуальной разметки обозначающей это мест там нет!!! Даже пластикового барьера не поставили. Там даже днем тягучка , потому что люди, упираясь в этот островок опасности, пытаются перестраиваются в правый ряд прямо па перекрестке. Все проектировщики, а также все кто подмахнул этот проект должны отвечать за эту смерть и увечья.!!! Р.S. На этом перекрестке и раньше были аварии, но в основном из-за "не разъехались" и без таких последствий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися