На Харківщині працювала потужна нарколабораторія: Виробляли 3 кілограми психотропних на добу (ФОТО)

Правоохоронці вилучили психотропних на 4 мільйони гривень

У Харківській області двоє чоловіків орендували заміський будинок, в якому облаштували нарколабораторію. Про це повідомили в пресслужбі поліції.

"Організаторами виявилися двоє чоловіків: 32-річний хмельничанин і 33-річний житель столиці. Вони орендували заміський будинок в Вовчанському районі Харківщини, де обладнали нарколабораторію з виготовлення психотропної речовини PVP ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що потужність "наркоцеха" дозволяла виготовляти майже 3 кілограми психотропної речовини PVP за добу. Поліціянти, під   керівництвом місцевої прокуратури № 2 провели санкціонований обшук. В результаті вилучили місткості з "PVP", 50 каністр з різними хімічними реактивами, зіп-пакети для фасування, електронні ваги та лабораторне обладнання - колби, лійки, охолоджувачі, печі. Всього вилучили психотропів на 4 мільйони гривень.

Обох зловмисників затримали, тепер їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, PVP-це наркотик синтетичного походження. Він набуває все більшого поширення через низьку вартість і високої потужності. Залежність від Альфа-PVP практично неможливо вилікувати самостійно. Альфа-PVP - це наркотична речовина, в складі якого є катінони. Останні являють собою чагарник, що росте на сході Африки та на території Аравійського півострова.

Раніше "Коментарі" розповіли про чоловіка, який оберігаючи наркотики, хотів підірвати поліцейських.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися