На Безлюдівці полум'я охопило торговельну будівлю: Рятувальники викликали підмогу (ФОТО)

Полум'я на Безлюдівці виявилося настільки сильним, що керівник пожежників прийняв рішення залучити додаткові сили

На номер "101", 29 листопада, о 5:55 надійшло повідомлення про пожежу, яка сталася в торгово-складській будівлі приватного підприємця. Про це повідомили в ДСНС Харківської області.

Пожежа спалахнула за наступною адресою: Харківський район, смт Безлюдівка, пл. Стадіонна, 19-г. Відзначається, що на місце події направили 4 відділення служби порятунку на автоцистернах зі Слобідського і Немишлянського районів міста Харкова, а також місцеву пожежну команду смт Васищеве.

По прибуттю пожежники встановили, що вогнем повністю охопило будівлю. Площа пожежі склала близько 600 кв. м. Керівник пожежників прийняв рішення залучити додаткові сили та засоби ГСЧС. До місця події прибуло 4 відділення на автоцистернах, 1 відділення на аварійно-рятувальному автомобілі, база газодимозахисної служби та відділення курсантів навчальної пожежно-рятувальної частини університету цивільного захисту України.

О 07:40 пожежу локалізували. Всього на місці події працювало 13 одиниць техніки та 60 осіб особового складу ГСЧС. Причина займання та завдані збитки встановлюються.

Нагадаємо, пожежа на ринку Барабашово, 28 листопада, гасили всю ніч. Завдяки пожежникам від вогню вдалося врятувати близько 85 павільйонів, але полум'я встигло знищити 25.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися