У Харкові водій виїхав на зустрічну: Зіткнувся лоб в лоб з автомобілем

Поліція з'ясовує подробиці ДТП на Московському проспекті

У Харкові, 28 листопада, о 20:00 на Московському проспекті сталося ДТП. Про це повідомили в поліції Харківської області.

Відзначається, що 26-річний чоловік за кермом "Shkoda Octavia" виїхав на зустрічну смугу, і зіткнувся лоб в лоб з 46-річним водієм "Daewoo Lanos", якого доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги.

HhVRymUB5-JBBN2pYvHlqeGD7.jpg

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Нагадаємо, 23 листопада громадянин Азербайджану на високій швидкості збив чоловіка. Відзначається, що ДТП сталося на Льва Ландау, азербайджанець за кермом "Мерседеса" на єврономерах на смерть збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину. Відірвана голова залетіла в салон.

Раніше "Коментарі" розповіли про жінку, яка не впоралася з керуванням і влетіла в острівець безпеки. В автомобілі знаходилося ще дві дівчини: одна з них, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, померла на місці, другу у важкому стані доставили в лікарню.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися