У Харкові п'яний водій перевернув свій «ВАЗ» на дах

Правоохоронці склали на п'яного водія два адміністративні протоколи

У Харкові, 29 листопада, вночі на Московському проспекті, 118 "ВАЗ" з'їхав з моста і перекинувся на дах. Про це повідомили у патрульній поліції.

За даними правоохоронців, водій був п'яним. Чоловік сам погодився пройти тест на вміст алкоголю в крові. Драгер показав 0,98 проміле алкоголю.

На водія склали два адміністративних протоколи - за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відзначається, що всього за нічну зміну патрульні виявили сімох п'яних водіїв.

Нагадаємо, в Харкові 26-річний чоловік за кермом "Shkoda Octavia" виїхав на зустрічну смугу, і зіткнувся лоб в лоб з 46-річним водієм "Daewoo Lanos", якого доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Раніше "Коментарі" розповіли про жінку, яка не впоралася з керуванням і влетіла в острівець безпеки. В автомобілі знаходилося ще дві дівчини: одна з них, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, померла на місці, другу у важкому стані доставили в лікарню.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися