У Харківській області школяр за добу викрав три автомобілі (фото)

На кожній машині підліток потрапив у ДТП

У Харківській області за добу 14-річний житель Краснокутського району викрав три автомобілі - "УАЗ", "ВАЗ-2121" та "Folkswagen Transporter". Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У Краснокутський відділ поліції повідомили про зникнення транспортних засобів 29 листопада. По місцях подій приїжджала слідчо-оперативна група і група реагування патрульної поліції та в ході слідчо-оперативних дій знайшли особу зловмисника.

Неповнолітній пояснив свої дії тим, що хотів навчитися їздити на машині, але не впорався з керуванням і тричі опинився в ДТП. Першим підліток викрав "УАЗ", на якому відразу врізався в огорожу приватного будинку. Він пересів на "ВАЗ-2121", юнак наїхав на паркан сусіднього будинку і в'їхав в дерево. На "Folkswagen Transporter" 14-річний теж врізався в дерево.

Зараз всі транспортні засоби повернули власникам.

"Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі ", - уточнили в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові в кінці вересня на проспекті Науки близько 13:00 невідомі напали на жінку, яка прямувала до своєї машини, вистрілили в неї та викрали автомобіль. Також в поліції розповіли, що жінка перебуває в лікарні. У неї поранена рука.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися