"Вхідний квиток - 100 доларів": в Харківську область хотів нелегально потрапити іноземець (фото)

Прикордонники відмовилися від хабаря і передали порушника в руки поліції

У Харківській області іноземець хотів заплатити за проїзд в Україну 100 доларів. Про це повідомляє Східне регіональне управління ДПСУ.

У відомстві додали, що вчора, 29 листопада, прикордонники Харківського загону запобігати злочинові за ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі).

Прикордонники розповіли, що в пункт пропуску "Гоптівка" приїхав громадянин Узбекистану. Він слідував пішки з РФ в Україну. Під час перевірки документів іноземний громадянин не зміг пояснити мету запланованого перебування в Україні, тому йому не дали перетнути державний кордон. Щоб потрапити в Україну, громадянин Узбекистану пропонував прикордонникам хабар в розмірі 100 доларів.

picture

Прикордонники від хабаря відмовилися і звернулися до Національної поліцію.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 4 жовтня, в пункті пропуску" Гоптівка" прикордонники спільно з митниками в автомобілі росіянина виявили пістолет і майже сотню патронів. Громадянин РФ виїжджав до своєї країни автомобілем "Skoda", на яку спрацював службовий собака прикордонників. Згодом в багажнику росіянина силовики знайшли пристрій для відстрілу патронів, оснащений кулями травматичної дії з магазином і близько сотні патронів 9 міліметрів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися