Під Харковом горів склад із зерном (фото)

Пожежники гасили вогонь понад три години

У селі Полтавське Лозівського району Харківської області на складі з зерном сталося загоряння. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали 30 листопада о 20:14.

На місце події одразу прибули 2 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах. По прибуттю до місця події вони встановили, що в складському приміщенні з зерном горить дах. Площа пожежі склала 50 кв.м.

О 21:04 пожежу локалізували, о 23:58 - ліквідували повністю.

Причина виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, в Харкові рано вранці 30 листопада о 5:13 ранку повідомили про пожежу в житловому дев'ятиповерховому будинку за адресою: вул. Гаціва, 1, що в Київському районі. На місце події приїхали 2 оперативних відділення 36-ї і 32-ї Державних пожежно-рятувальних частин на автоцистернах та 1 автодрабині. На момент їх прибуття в одній з кімнат квартири на п'ятому поверсі полум'я охопило домашні речі. Площа пожежі склала близько 20 кв.м. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло господині квартири 1939 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, У Харкові, 28 листопада, о 2:39 на номер" 101 "надійшло повідомлення про пожежу на ринку "Барабашово". Відзначається, що вогонь охопив близько 20 павільйонів на торговому майданчику з боку вулиці Проспектної. На місце події прибули чотири відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах. На той момент вогонь поширився на площу в 1000 кв. м. Пожежі присвоїли четвертий рівень небезпеки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися