Харківський суд виписав водію маршрутки штраф за порушення карантину

Суд визнав водія винним у порушенні ст. 44-3 КУпАП

У Харкові Московський районний суд виписав штраф водієві маршрутного автобуса, який порушив правила карантину. Про це йдеться в судовій ухвалі.

Відомо, що обвинувачений, який працює водієм ТОВ АТП "Автотранс", вранці 28 серпня перебував за кермом автобусом "Богдан" і перевозив пасажирів за маршрутом №107 вулиця Наталії Ужвій - вулиця Одеська. Кількість пасажирів у автобусі на момент зупинки майже вдвічі було більше кількості сидячих місць, що порушує постанову Кабінету міністрів про правила карантину.

На суді водій дав пояснення. Він розповів, що поліційні зупинили його, коли не їздили тролейбуси, через що в автобус увійшла значна кількість людей.

Суд визнав водія винним у порушенні ст. 44-3 КУпАП та виписав штраф на 17 тис. Грн.

Нагадаємо, у вересні цього року в Харкові зупинилися тролейбуси та влаштували страйк. "На водіїв виписують штрафи в 17 тис. Грн за порушення карантинних норм. Тому вони відмовляються везти понад 20 пасажирів, а ті не хочуть виходити з тролейбуса. У підсумку, останні стали на Гагаріна і відмовляються їхати далі ", - пишуть в Telegram-каналах.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, харківська поліція розпочала рейди по вагонах електропоїздів метрополітену з перевіркою пасажирів на предмет носіння масок. Правоохоронці перевіряли людей 28 жовтня на станції "Проспект Гагаріна". Один з пасажирів виявився без захисної маски, його вивели з вагона.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися