У дворі житлового будинку в Харкові горіли чотири машини (фото)

Поліція не виключає ймовірність підпалу

У Немишлянському районі Харкові рано вранці на паркуванні горіли автомобілі. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що повідомлення про пожежу вони отримали о 4:12 ранку. На вулиці Велозаводській, 37 у дворі 9-ти поверхового будинку горіли машини.

На місце події прибули 2 відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 відділення 18-ї. На момент приїзду вогнеборців полум'я поширилося відразу на три авто - "ВАЗ 2110", Citroën Nemo і Nissan Rogue. Крім того, вогонь зачепив ще й позашляховик Lexus LX 407, власник якого вчасно відігнав свій автомобіль від вогнища загоряння. Полум'я зіпсувало тільки лакофарбове покриття з правого боку. Пожежа розповсюдилася на площу в 12 кв.м.

Вогонь локалізували о 4:36 і ліквідували о 5:06.

Через 3 хвилини після виклику пожежників, надійшов дзвінок в поліцію. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліційні оглянули місце події та забрали звідти речові докази.

Слідчий Немишлянського відділу поліції розв'язує питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 - умисне знищення або пошкодження майна Кримінального кодексу України. Поліціянти та пожежники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові, 28 листопада, о 2:39 на номер" 101 "надійшло повідомлення про пожежу на ринку" Барабашово". Вогонь охопив близько 20 павільйонів на торговому майданчику з боку вулиці Проспектної. На місце події прибули чотири відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах. На той момент вогонь поширився на площу в 1000 кв. м. Пожежі присвоїли четвертий рівень небезпеки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися