У Харківській області госпіталізували замерзлого чоловіка без свідомості

51-річного жителя смт знайшли на території гаражного кооперативу

У Слобожанському Зміївського району Харківської області швидка забрала в лікарню чоловіка, який отримав переохолодження. Про це повідомив Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Медики пишуть, що у вівторок, 1 грудня, о 6:42 до лікарів надійшов виклик.

Заявник розповів, що на території одного з гаражних кооперативів знайшов 51-річного чоловіка без свідомості. Той отримав переохолодження.

Медики оглянули постраждалого, надали йому екстрену допомогу і госпіталізували.

Нагадаємо, через складні погодні умови в Великобурлуцькому районі Харківської області бригада екстреної медичної допомоги йшла до пацієнта пішки. Попри такі умови роботи, 81-річному чоловікові допомога була надана в повному обсязі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові лікарі швидкої допомоги врятували чоловіка, у якого зупинилося серце. 19 листопада близько 22:30 до "швидку" повідомили про серцевий напад. Прибувши на місце, лікарі надали першу допомогу 42-річному чоловікові, після чого повезли його в лікарню. По дорозі у пацієнта зупинилося серце. Медики почали реанімаційні заходи харків'янина, і через кілька хвилин серцеву діяльність вийшло відновити. Після цього чоловіка привезли в лікарню.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися