Міжнародний розшук: Харківські силовики зловили чоловіка

Харківські силовики зловили чоловіка, який знаходився в міжнародному розшуку понад 10 років

Харківські правоохоронці затримали громадянина Хорватії, якого розшукували органи Чеської Республіки. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що чоловік був шахраєм і підробляв банкноти. Чеська республіка видала європейський ордер на арешт ще у 2007 році в місті Брно, рішенням суду. Відомо, що зловмисника засудили в 10 років позбавлення волі.

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно зі співробітниками Управління СБУ в Харківській області за участю поліцейських Шевченківського відділу поліції, 1 грудня, затримали 54-летьнего жителя Хорватії. Правоохоронці з'ясовують можливу причетність фігуранта до злочинів на території України. Зараз вирішується питання про передачу зловмисника Республіці Чехія.

Раніше "Коментарі" розповіли про іноземця, який хотів нелегально потрапити в Харківську область. Під час перевірки документів іноземний громадянин не зміг пояснити мету запланованого перебування в Україні, тому йому не дали перетнути державний кордон. Щоб потрапити в Україну, громадянин Узбекистану пропонував прикордонникам хабар в розмірі 100 доларів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися