У Харківській області чоловік з дружиною відкрили маленький наркотичний бізнес: Навіть найняли співробітників

Правоохоронці вилучили у подружжя 12 літрів опію

Сімейна пара з Чугуєва оптом продавала наркотики через інтернет. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що зловмисники створили свій "магазин" в одному з месенджерів, де продавали наркотики, а поширювали закладками. Щоб встигати продавати товар, вони залучили до роботи ще трьох закладників. Поліцейські затримали всіх учасників злочинного угруповання, а Інтернет-магазин ліквідували.

За даними правоохоронців, 39-річний чоловік, який раніше судимий за хуліганство, оптовими партіями купував психотропи через Інтернет, а потім разом з 33-річною дружиною фасували його в сліп-пакети. При цьому жінка виконувала функції оператора: приймала замовлення клієнтів, посилала їм номери карт для оплати та відправляла координати з місцеперебування "закладки". За одну дозу вони отримували 700 гривень.

Під час санкціонованих обшуків силовики, 1 грудня, вилучили розфасовані сліп-пакети з психотропною речовиною "PVP", 12 літрів опію екстракційного, електронні ваги, мобільні телефони, матеріали для фасування, а також гроші в національній та іноземній валюті. Крім того, правоохоронці виявили у зловмисників зброю і боєприпаси. Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" розповіли про чоловіка, який хотів підірвати поліцейських, щоб захиститися свої наркотики.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися